Stardance brengt 6 shows in Kom Nieuwegein

10 april 2016

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. Stardance brengt 6 shows...

Van 8 tot en met 11 april was het theater de Kom even van Houten. De jaarlijkse grote show van Stardance bracht ruim drieduizend Houtenaren naar Nieuwegein, waar het theater ruim twee keer zo groot is dan in Houten. Er waren zes shows. Bij iedere show traden 250 leerlingen op en zaten 650 mensen in de zaal.

Het publiek was laaiend enthousiast over de bijna drie uur durende show.

De voorstelling “Evenwicht” ging over een meisje dat zich liet meeslepen door haar emoties en laat zien hoe bepalend je gevoel en je gemoedstoestand is voor het verloop van de dag. Hoe anders verloopt je dag als je blij en opgewekt je rituelen start of als de stoom uit je oren komt omdat je boos bent of als je vlinders in je buik hebt… Hoofdrolspeelster Tess ondergaat het allemaal. En komt uiteindelijk tot de conclusie dat om in EVENWICHT te zijn, je alle emoties nodig hebt…. De zo anders gekleurde dagen werden getoond met toneelspel waar tussendoor verschillende groepen met dansen op bijpassende muziek het verhaal ondersteunden. Een grote diversiteit in muziek, dansstijlen, choreografieën en de mooie kostuums zorgde voor een afwisselde voorstelling.

Christel van der Gun van Stardance Studio’s geeft aan dat ze met de show tot uitdrukking wilde brengen dat elk mens  verschillende emoties heeft “en dat maakt wie jij bent”. Van der Gun is trots op haar pupillen en alle begeleiders. “Ik voel mij vooral dankbaar dat ik zoveel kinderen mag laten stralen.”

[mh_media type=video]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love