Sfeervol Kerstconcert KNA

17 december 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. Sfeervol Kerstconcert KNA

Op vrijdag 15 december luidde muziekvereniging KNA,in samenwerking met Lady Wednesday, de kerstperiode in met een sfeervol kerstconcert. Met bekende nummers zoals Feliz Navidad, Away in a Manger en filmmuziek van The Polar Express klonk kwam het publiek al in kerststemming.

Het concert vond plaats in de RK Kerk (O.L.V ten Hemelopneming) aan Loerikseweg 12 in Houten. In de kerk, die bomvol zat, genoot het publiek van bijna anderhalf uur gevarieerde kerstmuziek. 

Het fanfareorkest van KNA Houten trapte af. Onder leiding van dirigent Rodin Rosendahl werd de kerstsfeer meteen neergezet. Zowel in A Medieval Christmas als in A German Christmas waren diverse mooie en bekende kerstliederen te herkennen. Timo van Hengstum stal daarna de show door te soleren in en als The Little Drummer Boy. Het blokje werd afgesloten met de indrukwekkende filmmuziek van The Polar Express.

Hierna werd het publiek verrast door klanken van vocal group Lady Wednesday. Vanaf het koor in de kerk zongen zij het bijzondere Street Spirit. Daarna lieten ze hun diversiteit vanaf het podium horen met afwisselende nummers zoals Birds en Lean on Me. Hierbij begeleid door hun pianist Tom Ruijfrok.

KNA nam het podium weer over. Na een zeer sfeervol Away in a Manger volgden nog enkele swingende kerststukken. Tot slot kon ook een samenwerking tussen Lady Wednesday en KNA natuurlijk niet uitblijven. Met Being Alone At Christmas van Miss Montreal en het bekende Feliz Navidad werd de avond spetterend afgesloten.

Het was een mooi concert voor een volle zaal! KNA wenst heel Houten prettige feestdagen. Wilt u meer informatie over KNA of Lady Wednesday? Kijk dan op KNA Houten of Lady Wednesday.  


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love