(S)experiment zie je morgen in het Theater aan de Slinger!

9 maart 2022

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. (S)experiment zie je morgen...

Iedere zaterdag bellen de Dj’s van het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper met een artiest die in de week na de uitzending in het Houtense theater aan de Slinger staat. Deze week hing Kirsten van Teijn aan de telefoon om te praten over vooruitstrevende voorstelling (S)experiment. De voorstelling waarmee Kirsten morgen (12 maart) vanaf 20:15 in het theater staat en die volledig draait om haar eigen mooie liefdesverhaal.

Het is een voorstelling die, kort door de bocht, over moderne liefde en seksuele taboes gaat. Het is verder een voorstelling die bom vol kleur staat en muziek zit. Kirsten verteld in de persoonlijk geïncasseerde cabaret voorstelling over haar eigen liefdesverhaal dat voor sommige generaties ingewikkeld in elkaar zit. Kirsten, die op haar 27ste met haar vriend een huis kocht en op slag verliefd werd op een hele mooie vrouw die langs kwam lopen. Totaal in paniek wist Kirsten niet wat ze met deze gevoelens aan moest en in eerste instantie besloot ze deze ook weg te drukken en afstand te nemen van de vrouw. Gelukkig is Kirsten gezegend in haar leven met mooie mensen om haar heen en in dit geval specifiek twee mooie mensen die naast haar bleven staan. Eindresultaat is een mooie acht jarige relatie met haar vriend en zes jaar met haar vriendin!

Het is een voorstelling waar, door het publiek, op een mooie manier op gereageerd wordt. Kirsten verteld dat er na de voorstelling mensen zijn die graag na willen praten waarbij ook ontboezemingen vanuit hun eigen leven gedaan worden. Zo besefte een bezoekster van de voorstelling in Friesland na het optreden dat ze tijdens het gesprek pas voor het eerst open over de liefde voor haar vriendin sprak. Een ander mooi verhaal over het publiek dat naar de voorstelling komt kijken is dat Kirsten merkt dat er veel jonge mensen de voorstelling komen bekijken die vervolgens later nog een keer langs komen waarbij ze dan ook hun ouders mee nemen. Hierdoor heeft Kirsten nog nooit zó’n gemengd publiek gehad van jong en oud als dat ze tegenwoordig langs ziet komen.

Ga voor meer informatie over de voorstelling (S)experiment en over Kirsten van Teijn naar http://www.kirstenvanteijn.nl, koop nog snel een kaartje via https://www.aandeslinger.nl/programma/sexperiment of luister het hele interview terug dat afgelopen zaterdag opgenomen is tijdens Enthousiasper:


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love