SeniorenZomerschool 2014: nr 5 – Workshop Schilderen bij Habion

31 juli 2014

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. SeniorenZomerschool 2014: nr...

Tussen 21 juli t/m 30 augustus zijn er weer 24 activiteiten voor 55 plussers, georganiseerd door de werkgroep Senioren Zomerschool Houten

Voor deze 24 activiteiten zijn zo’n 1250 inschrijvingen ontvangen,  dat zijn per activiteit gemiddeld 52 deelnemers.  Een aantal van de activiteiten kon evenals vorige jaren gelukkig  twee of zelfs drie keer herhaald worden, zodat er slechts een beperkt aantal inschrijvers teleurgesteld hoefden te worden.
Uw buurtreporter van OmroepHouten maakte van activiteit nr 5 Schilderworkshop, met als  thema Houten in de Zomer een filmpje.

Deze schilderworkshop werd gegeven door de kunstenaars Frank Donkers en Eelke Bruinzeel van ‘www.donkerbruinejas.nl’.  Iedereen, beginner en iets gevorderd, was van harte welkom bij Habion, die voor de ruimte, koffie, koek en lunch zorgde.

het was een zeer geslaagde dag, waar uiteindelijk ook nog 3 leuke kunstwerken werden gemaakt van de 27 schilderijtjes, die de deelnemers produceerden. Deze kunstwerken worden tot 30 augustus in Markant geexposeerd. Tijdens de gezamenlijke SeniorenZomerschoolafsluiting met film in Theater aan de Slinger op zaterdag 30 augustus zijn deze schilderijen in het theater te bewonderen.

Kijk voor meer informatie over de SeniorenZomerschool hier: www.zomerschoolplus.nl

 

 

 

[mh_media type=video]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love