Rotary Santa Run Houten 2021 steunt EpilepsieNL

19 december 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Welzijn
  6. /
  7. Rotary Santa Run Houten...

Op 18 december kleurde Houten weer gezellig rood tijdens de Rotary Santa Run. 500 kerstpakketten zijn bezorgd aan mensen die een extraatje verdienen waaronder vrijwilligers van Present, SchuldHulpMaatje en huishoudens van  de voedselbank.

Burgemeester Gilbert Isabella van Houten gaf om 11.00 uur het startsein op Het Rond. Daar stonden vrijwilligers van beide Rotaryclubs  klaar om de kerstpakketten uit te delen. Ook in Castellum en het Oude Dorp waren gezellige Santa Run afhaalpunten opgetuigd. De pakketten werden door de vele lopers in kerstmannenpak thuis bezorgd. Als je dat niet zelf kon of wilde doen, deden vrijwilligers van Scouting Schonauwen of Volleybalvereniging Taurus dat voor je.

Naast de ontvangers van de pakketten is met deze sympathieke actie ook een in Houten gevestigd doel gesteund, namelijk EpilepsieNL.

Epilepsie verstoort de levens van 200.000 mensen in Nederland. En van ruim een miljoen mensen hun kind, broer, zus, ouder of collega. Op ieder willekeurig moment kan een leven abrupt verstoord worden door een aanval. Soms met een duidelijke oorzaak, zoals een ongeluk of een hersenbloeding, vaker zonder duidelijke aanleiding.

EpilepsieNL gaat samen met de inwoners van Houten in de aanval. Door te informeren, ontmoetingen te realiseren en geld op te halen voor toponderzoek en innovatieve oplossingen.

Doneren kan nog tot het eind van het jaar via een speciale  Rotary Santa Run actie www.inactievoorepilepsie.nl/project/rsr21

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Knock on Wood

19:00 20:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love