Rond On Ice 2021 komt eraan

15 september 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Rond On Ice 2021...

Bijna vier weken ijspret op Het Rond, dat is opnieuw de inzet van de gedreven groep mensen, die Rond On Ice hoopt te organiseren. Doel is om half december de ijshal te openen. “De ijsbaan vóór en dóór Houten” laat de organisatie op de website weten.

Om dit evenement weer mogelijk te maken put de organisatie zich uit in het aanboren van financiële bronnen. Mede door een online doneeractie hoopt de Stichting Rond On Ice de begroting ook dit jaar weer rond te krijgen. De ijshal staat bol van gezelligheid en speciale evenementen trekken veel belangstelling. Wat te denken van schaatsen in blacklight terwijl de laatste hits uit de luidsprekers schallen? Ook de Curling Competitie kan worden voortgezet voor de derde keer en de ‘Huiskamer van Houten’ weer opnieuw ingericht.

Naast sponsors is de organisatie ook op zoek naar vrijwilligers die dit ijsfestijn tot een succes helpen maken.

Op de website www.rondonice.nl staan de mogelijkheden die worden geboden om Rond On Ice verder op weg te helpen zodat de feestdagen aan het eind van het jaar op overdekt ijs kunnen worden gevierd. Schaatsend het jaar uit en het nieuwe jaar in. Op basis van de huidige Covid-19 cijfers en de ontwikkelingen is het mogelijk. Aan de vier Houtenaren die de organisatie in handen hebben zal het niet liggen, zij doen alles wat in hun macht ligt om dit winterevenement opnieuw mogelijk te maken.

 

 

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love