Reddingsbrigade Houten is Club van het jaar!

27 mei 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Reddingsbrigade Houten is Club...

De Reddingsbrigade Houten is Club van het jaar geworden in de Gemeente Houten. Naast de eervolle titel ‘Club van het Jaar’ en alle lokale, regionale en landelijke media-aandacht, ontvangen de landelijke winnaars een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promovideo. 

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren, dansen of kunst maken. En waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en dáárom is verenigen zo belangrijk.

Dit jaar staat de veerkracht van de clubs centraal. En clubs werd opgeroepen om hun veerkracht zichtbaar te maken en anderen daarmee te inspireren en de waardering en erkenning te krijgen die ze verdienen.

Gerben van De Reddingsbrigade Houten laat weten: ‘Wij zijn natuurlijk hartstikke blij dat we deze verkiezing hebben gewonnen, want het is een hele eer om de Club van het jaar van Houten te mogen zijn. Dat konden we niet worden zonder al onze vrijwilligers, dus op hen zijn we vooral trots! Normaal zwemmen we binnen, maar dat kon een tijd niet. Daarom organiseerden we allemaal creatieve en leuke alternatieven. We oefenden vaak bij de Rietplas, er was een pubquiz voor de instructeurs, en met Pasen fietsten twee paashazen langs al onze leden.

Lijkt het jou leuk om een keer een kijkje te nemen bij de Club van het jaar van Houten? Via onze website van de Reddingsbrigade kan je gratis twee proeflessen aanvragen! Kijk op houten.reddingsbrigade.nl/lid-worden/ 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love