Profile en Auto Voskuilen laten Houtense kinderen Fladderen!

11 oktober 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Profile en Auto Voskuilen...

Er zijn kinderen die door omstandigheden niet op vakantie kunnen. Om deze kinderen toch een vakantiegevoel te geven kunnen ze zich bij Stichting Leergeld aanmelden om in de zomervakantie van 2022 te kunnen Fladderen, het leukste kindervakantiefestijn in Houten!

Profile Car & Tyreservice Houten heeft op zaterdag 9 oktober geld ingezameld om kinderen hieraan mee te kunnen laten doen.

Op zaterdag 9 oktober is door Romy, Marie-Lou en Sophie bij Profile Car & Tyreservice Houten een evenement georganiseerd, waar klanten onder andere hun auto kunnen laten wassen voor een actieprijs van slechts €6,-. De volledige opbrengst van deze dag is gedoneerd aan Stichting Leergeld Houten ten behoeve van het Fladderen.

Naast de wasstraatactie konden de klanten persoonlijk bandenadvies krijgen, zijn er verschillende bedrijven uit de omgeving aanwezig, kon je een heerlijke hotdog eten, mooie auto’s bewonderen en waren er diverse activiteiten. Ook kwamen Fladdertje en Fladderburgemeester Lysanne langs om hun waardering uit te spreken!

“Samen willen we kinderen, die door financiële omstandigheden niet op vakantie kunnen, een mooi Fladder Festijn in Houten geven”, aldus Ernestine Voskuilen, eigenaar van Profile Houten en zelf Fladderaar van het eerste uur.

De opkomst was fantastisch en mensen doneerden soms zelfs meer dan gevraagd, waardoor er een geweldig bedrag van € 848,- is opgehaald! Hiermee kunnen ruim 55 kinderen in de zomervakantie van 2022 meedoen met het Leukste Kindervakantiefestijn van Houten en Omstreken, Fladderen.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love