Houten Vandaag 9 december 2021

Houten Vandaag 9 December 2021

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Houten Vandaag 9 december...

Houten Vandaag donderdag 9 december 2021

Het is donderdag 9 december en weer tijd voor 2 uur Houten Vandaag dit keer met Anneloes en Brigitte. Vandaag een mooie uitzending met een interview met Marja MacVille, zij is de eigenaar van the Work-shop. Marja heeft een winkel met ambachtelijk gemaakte gebruiksvoorwerpen, ze heeft een atelier en ze organiseert, faciliteert en geeft workshops. In januari start er weer een workshop met wol, waar o.a. wol gespind wordt en verder verwerkt. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via info@the-work-shop.nl, via haar mobiel: 0615554745 of loop binnen in haar winkel aan de Spoorhaag 101.

Zoals elke week de Huishoudhulp, dit keer verzorgd door Anneloes. Wat kun je doen met de Kerstspullen die je niet meer gebruikt? Kijk of er een Kringloopwinkel in de buurt is en breng de spullen daarnaartoe. Of bij een andere instantie die spullen inzamelt. Zo kun je er iemand anders blij mee maken. Zeker in deze (dure) tijd moet dan wel een goed gevoel geven!

Ook een interessant interview met Loes van het Voedselbos. Zij hebben de prijs gewonnen voor Groene Keus 2021 van het Duurzaamheidsfonds. Ons Dorpje Overeind is een dorpje in Schalkwijk met bewoners die eenzelfde visie, ambitie en energie delen om de wereld een beetje mooier te maken. Ze zijn samen een droom aan het realiseren: een prachtige monumentale boerderij uit 1926 met ruim 1,1 ha land te ontwikkelen tot een duurzaam en zoveel mogelijk zelfvoorzienend ecodorpje. Loes is de initiatiefneemster & ondernemer. Het land wordt beplant met een diversiteit aan bomen en planten. Het Voedselbos voorziet met haar eetbare planten en kruiden in een (groot) deel van de eigen voedselbehoefte. Voor meer informatie zie www.onsdorpjeovereind.nl

Natuurlijk werd er ook weer prachtige muziek gedraaid! Met ook al een paar Kerstliedjes om al een beetje in de Kerststemming te komen!

Volgende week donderdag zijn wij er weer met Houten Vandaag van 10 tot 12 uur! Lekker twee uurtjes luisteren op de donderdagochtend!
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love