Houten Vandaag 19 mei 2022

Houten Vandaag 19 May 2022

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Houten Vandaag 19 mei...

Houten Vandaag donderdag 19 mei 2022

Het is weer donderdagochtend, tijd voor 2 uur Houten Vandaag. Op deze regenachtige dag op 19 mei is het dan ook heerlijk om te luisteren naar de radio. In de studio is Brigitte er voor de presentatie en Paul is de technicus.

Zoals altijd in de uitzending een telefonisch interview met een gast. Deze keer Anja Tekelenburg, de Dorpsdichter van Houten. De Dorpsdichter is vooral een podium voor poëzie. Momenteel is er een lobby voor een nieuwe officiële Dorpsdichter. Dit houdt o.a. ook in dat er een financiële vergoeding gevraagd wordt, een vrijwilligersbijdrage. Er is ook een poëziestraat in Houten, de Goudvinkhaag. Op de website van Dorpsdichter Houten, het podium voor poëzie, vind je het beste dichtwerk van diverse Hollandse dichters in een overzichtelijke (blog)vorm bij elkaar. Er is altijd behoefte naar nog meer dichters. Heb je hier interesse in of wil je meer informatie kijk dan op www.dorpsdichterhouten.nl

De Huishoudhulp, zoals elke week, deze keer in het teken van het de verhuizing en dan met name de voorbereiding. Bij een verhuizing komt veel kijken. Dat weet iedereen die al eens, of vaak, is verhuisd. Zorg dat je op tijd een verhuisdatum hebt, vraag op tijd vrienden en familieleden om te helpen of huur een verhuisbedrijf in. Als je dit doet vraag offertes aan bij verschillende verhuisbedrijven, maximaal 3. Kies de voor jou beste uit (let niet alleen op prijs maar ook op service). Begin op tijd met het opruimen van het huis. Tip, werk van boven naar beneden, dan heb je de minste kans dat je een ruimte vergeet. Maak een lijst van de spullen, wat wil je houden, wat kan weg voor verkoop, wat kan naar de Kringloopwinkel en wat kun je weggooien. Koop ook vroeg verhuisdozen, of leen ze via het verhuisbedrijf, zodat je op tijd kunt beginnen om alvast wat spullen in te pakken die je toch niet meer gebruikt. Op naar de verhuisdag. De muziek die hierbij hoort is van Lucifer met House for Sale.

In het 2e uur telefonisch contact met Peter over de ontwikkelingen van de sport in Houten en natuurlijk ook veel mooie muziek!

Houten Vandaag, elke donderdagochtend, tussen 10 en 12 uur, alleen op donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag, zijn wij er niet. Blijf luisteren.Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love