Houten Vandaag 28 april 2022

Houten Vandaag 28 April 2022

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Houten Vandaag 28 april...

Houten Vandaag donderdag 28 april 2022

Het is donderdagochtend 28 april, 1 dag na Koningsdag, en tijd voor 2 uur Houten Vandaag.

In de studio is Brigitte er voor de presentatie en Paul is de technicus.

Als telefonische gast hebben we in de uitzending Angela Verhoef, voorzitter van de Zonnebloem, afdeling Schalkwijk, ’t Goy en Tull en Het Waal. Zij is nog maar kort voorzitter en betrokken bij deze afdeling. De Zonnebloem is een vrijwilligersorganisatie die mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd wil bezorgen. Deze afdeling van de Zonnebloem bestaat inmiddels 52 jaar. Twee jaar geleden in 2020 bestond deze afdeling van de Zonnebloem 50 jaar. Ze wilde dit jubileum graag groots vieren maar vanwege Corona kon dat niet. Gelukkig kan het nu wel gevierd worden en op 6 mei a.s. wordt het 50-jarig jubileum gevierd. Voor meer informatie over de Zonnebloem zie www.zonnebloem.nl

De Huishoudhulp, zoals elke week, deze keer in het teken van het opfluffen en kneden van de kussens op de bank. Bankkussens raken vaak uit vorm dus af en toe is dit klusje noodzakelijk. De muziek van Kraak en Smaak met Squeeze Me helpt ons hierbij.

Peter was in het 2e uur ook in de studio aanwezig en presenteert het sportnieuws, hebben we nog wat nieuws uit Houten en verder heel veel mooie muziek!

Houten Vandaag, elke donderdagochtend, tussen 10 en 12 uur, alleen op donderdag 5 mei, Bevrijdingsdag, zijn wij er niet.
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love