Houten Vandaag 8 juli 2021

Houten Vandaag 8 July 2021

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Houten Vandaag 8 juli...

Houten Vandaag donderdag 8 juli 2021

Op donderdag 8 juli weer een mooie en gezellige uitzending van Houten Vandaag! In de studio waren Rian en Brigitte als presentatoren en de techniek werd door Anneloes verzorgd.
Zoals elke week nieuws uit Houten en de Huishoudhulp.
In het 1e uur hadden we contact met Olivia O’Keeffe, een mooi interview met deze kunstenares uit Houten die oorspronkelijk uit Ierland komt. Ze heeft sinds een aantal maanden een eigen Galerie op het Rond. Zaterdag a.s. wordt deze Galerie feestelijk geopend door onze eigen Burgemeester Isabella. Olivia schildert maar ze geeft ook cursussen en workshops. Mocht je geïnteresseerd zijn kijk dan op www.oliviaokeeffe.com

In het 2e uur gaf Peter Kelder de laatste informatie op sportgebied. Natuurlijk ook even aandacht voor de EK-voetbal finale op zondagavond tussen Italië en Engeland. Dit wordt vast een spannende finale.
Ook een interessant interview met Nicole van Berkel, medewerker Veiligheid bij Gemeente Houten. Zij is druk bezig met bewustwordingscampagnes en samenwerkingen binnen het domein van Publieke Veiligheid. De Gemeente Houten is actief bezig met het opdoeken van drugslabs. Ook in de Gemeente Houten komt dit voor. Het is verstandig dat iedere inwoner de Burgernet app download. Hiermee kun je makkelijker samenwerken met gemeente en politie aan de veiligheid in je buurt. Hoe kom je op het spoor van een drugslab? Nou bijvoorbeeld door de geur. Ben je op het platteland en ruik je aceton, sterke anijsgeur of een overdaad aan wasmiddel, dan mag je de politie waarschuwen door te bellen naar 0900 8844. Anoniem kan dit via 0800 7000. Ben je getuige van directe lozing van afvalstoffen bel dan 112. Let ook op witte bestelbusjes die strak tegen de muur geparkeerd staan want de bestuurder kan betrokken zijn bij criminele activiteiten. Voor meer informatie www.houten.nl/veilig. Dus voor eenieder wees gewaarschuwd!
Volgende week op donderdagochtend tussen 10 en 12 uur onze laatste uitzending van dit seizoen!
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love