Houten Vandaag 7 april 2022

Houten Vandaag 7 April 2022

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Houten Vandaag 7 april...

Houten Vandaag 7 april 2022

Houten Vandaag HET programma van de week met nieuws, sport, tips en heel veel mooie muziek. Vandaag met Anneloes voor de techniek en Wilma voor de presentatie. In het 2e uur schoof onze sportredacteur Peter ook nog even aan.

In het 1e uur een mooi interview met Jeroen Balk van Stichting Veilig Houten. Jeroen besprak 3 onderwerpen. Ten eerste de landelijke actie Hartslag nu, Van veel burgers is het certificaat AED verlopen door corona omdat er geen mogelijkheid was om de herhaalcursus te volgen. Luister het interview maar eens terug dan wordt het helemaal duidelijk wat er zoal op dit gebied speelt.

Het tweede onderwerp was de workshop inbraak/criminaliteit en het 3e onderwerp ging over de nieuwe landelijke 112 app. Kortom het was een zeer informatief interview.

De ”huishoudhulp” was ook weer van de partij en met het nummer Memories van Maroon 5 kon heerlijk worden gewerkt aan “de grote schoonmaak”.

In het 2e uur een interview met Mike de Haas. Mike is speler in het 1e voetbalteam van SV Houten. Peter vroeg hem naar de komende wedstrijd van as zaterdag. Een belangrijke wedstrijd want SV Houten kan periodekampioen worden! Nog even wat extra aandacht voor de zanger Stromae en toen zat 2 uur Houten vandaag er al weer op.

Volgende week donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur zijn we er weer!Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love