Houten Vandaag 31 maart 2022

Houten Vandaag 31 March 2022

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Houten Vandaag 31 maart...

Houten Vandaag donderdag 31 maart 2022

Het is donderdagochtend 31 maart, tijd voor 2 uur Houten Vandaag.

In de studio zijn Peter en Brigitte voor de presentatie en Lindy is onze technicus en Lindy is dat voor (voorlopig) de laatste keer.

Als telefonische gast hebben we Stanley Walters in de uitzending. Stanley is directeur van Sportclub Houten. In 2020 hebben zij het racketcentrum overgenomen. Hier valt tennis, squash en padel onder. Tot 2025 kan deze organisatie zeker bestaan. Stanley doet de backoffice. Op dit moment hebben ze 350 padel leden. In totaal zijn er 1600 sporters aan het racketcentrum verbonden. Padel is nog een vrij nieuwe sport in Nederland en dus ook in Houten maar het is duidelijk een groeiende sport.

De Huishoudhulp, zoals elke week, deze keer in het teken van het schoonmaken van de tuinmeubelen. Maak een sopje met bijvoorbeeld groene zeep, pak een borstel en doek en poetsen maar. Mocht je echt zin hebben om te schoonmaken dan kun je het terras ook nog schoonspuiten met een hogedrukreiniger onder het genot van een heerlijke plaat te weten The Zombies met The Time of the Season.

Peter presenteert nog het sportnieuws, hebben we nog wat nieuws uit Houten en verder nog heel veel mooie muziek!

Houten Vandaag, elke donderdagochtend, tussen 10 en 12 uur!
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Grand Café Houten

19:00 20:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love