Houten Vandaag 27 januari 2022

Houten Vandaag 27 January 2022

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Houten Vandaag 27 januari...

Houten Vandaag donderdag 27 januari 2022

Het is donderdag 27 januari, alweer bijna het einde van de maand. In het 1e uur hebben we als telefonische gast Bas Mittelmeijer van het restaurant Dinner at Six in Houten. Vanaf afgelopen woensdag mogen de restaurants weer open. Bas is heel blij dat we weer open kunnen. Ze hebben als restaurant wel rekening gehouden met het feit dat ze weer open mochten qua verse producten en personeel. Omdat ze tijdens de afgelopen periode wel een afhaalmenu hadden konden ze het personeel aanhouden. Het gaat goed met de reserveringen, voor het weekend zijn ze al volgeboekt, wat natuurlijk nu heel prettig is. Hopelijk hoeven de restaurants niet meer te sluiten.

Zoals elke week is er ook weer de Huishoudhulp, dit keer verzorgd door Brigitte. Denk eens aan het schoonmaken van de afstandsbedieningen en de muis van jouw computer. Dit wordt vaak vergeten maar is zeker wel heel belangrijk. Maak een sopje, wring de schoonmaakdoek goed uit, en zorg ervoor dat je de afstandsbedieningen en muis goed schoonmaakt. De plaat die hierbij hoort is Squeeze Me van Kraak & Smaak. Een heerlijk en toepasselijk nummer als ondersteuning bij het schoonmaken.

Helaas was het vanwege een internetstoring niet mogelijk om in het 2e uur een telefonische gast te hebben. Wel was het mogelijk om heel veel mooie muziek te laten horen!

Volgende week donderdag zijn wij er weer met Houten Vandaag van 10 tot 12 uur!
Lekker twee uurtjes luisteren op de donderdagochtend!

 
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love