Houten Vandaag 24 maart 2022

Houten Vandaag 24 March 2022

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Houten Vandaag 24 maart...

Houten Vandaag donderdag 24 maart 2022

Om 10.00 uur zaten Brigitte, Lindy en Wilma weer helemaal klaar om voor de luisteraars in Houten een mooi, informatief programma te verzorgen met veel mooie muziek, tips en interviews. Het NK Tegelwippen, media Ukkie dagen, brocante markt in de Expo te Houten, het is allemaal aan de orde geweest in het 1e uur. Tevens in het 1e uur een heel interessant interview met Wanda de Jong. Zij kon ons alles vertellen over de historie en de activiteiten rondom de Wereldwinkel te Houten. Zij bestaan inmiddels al 30 jaar. Een aanrader om dit interview eens terug te luisteren.

In het 2e uur was er weer even contact met onze vaste sportjournalist Peter. De nodige informatie m.b.t. voetbal, handbal en hockey kwam aan de orde. Natuurlijk kon Wilma het niet laten om even met Peter over haar “stokpaardje” FC Utrecht te praten.

Vervolgens was er ook nog een interview met Miriam de Jong. Zij is betrokken bij het organiseren van de Streekmarkt in het oude dorp iedere laatste zondag van de maand, beginnend op 24 april. Lokale ondernemers kunnen dit jaar zeker zes keer hun waren aanprijzen op het Plein in het Oude dorp.

Dit alles werd weer omlijst met heerlijke, zonnige muziek!

Houten Vandaag is er iedere donderdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur. Tot volgende week!
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love