Houten Vandaag 24 juni 2021

Houten Vandaag 24 June 2021

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Houten Vandaag 24 juni...

Houten Vandaag 21 juni 2021
Vandaag met Anneloes als presentator en ditmaal werd zij bijgestaan door Rian als co-host en Lindy achter de knoppen voor de techniek. Brigitte en Wilma waren er dit keer niet maar dat mocht de pret niet drukken! Naast de vele lekkere muziek hadden we wederom een interessante gast in de uitzending. Tim van der Horst vertelde over Levensbazen; een community voor studenten en young professionals die (extra) aandacht willen besteden aan hun persoonlijke ontwikkeling. Als voormalig topsporter weet Tim als geen ander hoe belangrijk het is om, náást het bouwen aan een (sport)carrière, ook voldoende aandacht en energie in je persoonlijke ontwikkeling te stoppen. Samen met Léon Polman hopen zij door middel van een actieve community, workshops en challenges een bijdrage te kunnen leveren aan de mentale gezondheid en persoonlijke ontwikkeling van hun peers.

Ook hebben we even stilgestaan bij de bioscopen (ze zijn weer open!) en daarbij uiteraard welke films er nu in de bioscoop CineLounge draaien. Veel leuke, nieuwe, kinderfilms en zelfs een aantal films van eigen bodem. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!
In het 2e uur was er een oude bekende, onze sportredacteur Peter, voor een interview aan de telefoon. Peter Kelder vertelde over het EK-voetbal en met name over het plaatsen van het Nederlands elftal in de achtste finale. Vanaf nu wordt het een afval ronde. Verlies je? Dan lig je eruit. Daarnaast was er dit keer ook even aandacht voor wat meer politiek in de sport en dan wel omtrent de regenboogvlag en de support voor de LHBTI+ gemeenschap. Waarom is dit nú een onderwerp van gesprek? Je hoort het allemaal in de uitzending.

En oja, we hebben ook weer onder het genot van Queen als HuisHoudHulp even lekker schoongemaakt want kijk maar eens tussen en onder de bankkussens.. ja, wij schrokken ook.

Volgende week zijn we er weer van 10.00 uur tot 12.00 uur!Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love