Houten Vandaag 24 februari 2022

Houten Vandaag 24 February 2022

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Houten Vandaag 24 februari...

Houten Vandaag donderdag 24 februari 2022

 Het is donderdagochtend 24 februari, tijd voor 2 uur Houten Vandaag. In de studio zijn Peter en Brigitte voor de presentatie en Lindy is onze technicus.

Als telefonische gast hebben we Cees Hogenes in de uitzending. Cees is de afscheidnemende voorzitter van Delta Sports. Hij is (met tussenpozen) 13 jaar voorzitter van het Dagelijks Bestuur. Delta Sports zit op de Kruisboog. In  1995 heeft een aantal oud bestuursleden van SV Houten het initiatief genomen om een vierde voetbalvereniging op te richten binnen de gemeente Houten. En met succes want nu is Delta Sports één van de grootste verenigingen in de regio in zijn soort geworden. En met flinke resultaten met de voetbalteams. Voor zowel de recreanten als de voetballers die meer prestatiegericht zijn wil Delta Sports een goede club zijn. Nog maar even en dan zal Cees het voorzitterschap (hopen) goed over te dragen. Cees veel succes hiermee!

Ook zoals elke week de Huishoudhulp, deze keer in het teken van het schoonmaken van je keukenkastjes, zowel van binnen als van buiten. Terwijl je goed bezig bent kun je meteen het serviesgoed wat je niet meer gebruikt naar de Kringloopwinkel brengen. Twee vliegen in één klap! Daar past natuurlijk heel goed ‘there’s a rat in the kitchen’ van UB40 bij.

Peter presenteert nog het sportnieuws, hebben we nog wat nieuws uit Houten en verder nog heel veel mooie muziek!

Houten Vandaag, elke donderdagochtend, tussen 10 en 12 uur!
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love