Houten Vandaag 21 april 2022

Houten Vandaag 21 April 2022

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Houten Vandaag 21 april...

Houten Vandaag 21 april 2022

Houten Vandaag zoals altijd gepresenteerd door een zeer enthousiast team. Dit keer werd Yvonne hartelijk welkom geheten. Zij gaat de komende tijd de “agenda” weer voor haar rekening nemen. Anneloes zorgde er voor dat alles technisch op rolletjes verliep en Wilma en Peter presenteerde het programma.

In het 1e uur dus de agenda, de huishoudhulp en een interessant interview met Eric Tap. Eric is veteraan en hij heeft in dit interview heel goed uiteen gezet wanneer iemand nu veteraan genoemd mag worden. Eric deed een oproep aan alle veteranen in Houten om zich bij hem te melden. Dit kan o.a. via facebook: Veteranen gemeente Houten of via email: Houtenseveteranen@gmail.com  Luistert u het interview maar eens terug via bijgaande link van het 1e uur dan komt u alles van de oproep van Eric te weten.

In het 2e uur had Peter weer het nodige sportnieuws en waren er nog wat tips voor het weekend. Alles werd omlijst door fijne muziek, dit keer samengesteld door Wilma. Speciale aandacht was er voor plaatnummer 16. Het liedje foolish games, gezongen door onze eigen Anneloes.

Volgende week zijn we er weer met Brigitte en Anneloes op donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love