Houten Vandaag 20 mei 2021

Houten Vandaag 20 May 2021

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Houten Vandaag 20 mei...

Houten Vandaag donderdag 20 mei 2021

Met veel plezier hebben vandaag Rian, Wilma en Paul weer een zeer gevarieerd programma samengesteld. Zoals gebruikelijk ook dit keer weer de muziek uitgezocht door Brigitte.
In het 1e uur hadden we een interview met Harold, thans eigenaar van restaurant Boca op het Rond. Hij kon ons mededelen dat er op dit moment hard gewerkt wordt aan een verbouwing van een pand 3 deuren verderop op het Rond, hetgeen gaat leiden tot een nieuw restaurant genaamd “Brother Louie”. Er is een italiaanse topkok aangetrokken om voor alle houtenaren de lekkerste gerechten te bereiden. Waar moeten we dan zoal aan denken? Luistert u het interview dan eens terug daar zet Harold heel enthousiast uiteen wat u kunt verwachten.
In het 2e uur hadden we een interview met de enige echte Fladderburgemeester uit Houten, Lysanne. Want het Fladderen 2021 gaat voor 99% door. Op 24,25 en 26 augustus gaat het weer op 9 locaties helemaal Los! Lysanne vertelt in dit interview hoe alles, rekening houdend met het risiconiveau van corona, gerealiseerd gaat worden. Naast het vele voorbereidingswerk om deze 3 dagen ieder jaar weer te laten slagen heeft het risiconiveau in deze voorbereiding heel veel aandacht gekregen en is het gelukt om tot een mooi plan te komen om gewoon te kunnen fladderen dit jaar.
Ook in dit programma weer een aantal leuke tips om er op uit te gaan de komende tijd. Fietstochten, wandelingen, theater, het komt allemaal voorbij.
Houten Vandaag iedere donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur te beluisteren op Houten FM 107.3 of via de site www.omroephouten.nl.
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

12:00 23:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love