Houten Vandaag 2 september 2021

Houten Vandaag 2 September 2021

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Houten Vandaag 2 september...

Uitzending Houten Vandaag 2 september 2021

Vandaag de start van het nieuwe seizoen van Houten Vandaag op de donderdag tussen
10 en 12 uur. Lindy verzorgde de techniek en de presentatie lag in handen van Brigitte. Leuk weer om een mooie uitzending te mogen maken in de studio van Omroep Houten!
In het 1e uur een interview met Marijke Missione. Marijke geeft al jaren Italiaanse les en tevens ook Nederlandse les. Haar partner komt oorspronkelijk uit Italië uit de buurt van Napels. Marijke heeft zelf ook 5 jaar in Italië gewoond. Ze wonen inmiddels al vele jaren samen in Houten. Volgens haar kan iedereen Italiaans leren. Belangrijk is om de taal te spreken, te oefenen en natuurlijk een beetje durf. Mocht je nu zelf enthousiast geworden zijn om Italiaans te leren neem dan contact op via het emailadres van Marijke fammissione@gmail.com of via haar Instagram account. Zoals ook in het vorig seizoen de Huishoudhulp. Weer zo’n vergeten klusje benoemd om thuis te doen door Anneloes gevolgd door een heerlijk nummer van Martin Garrex met No Sleep. Wat zullen we nu allemaal weer heerlijk slapen na het omdraaien van het matras of een schone tijk! In het 2e uur het Sportnieuws verzorgd door Peter Kelder. We zijn weer op de hoogte van wat er op sportgebied te doen is in Houten en omgeving. Badminton-Plus zoekt nieuwe leden. Voor iedereen die redelijk kan badmintonnen en dit leuk vindt. Elke donderdagavond tussen 9 en 10 kun je badmintonnen in sporthal Molenwiek. Kosten zijn 100 euro per seizoen. Spreekt dit jou aan neem dan contact op met Ria Blokdijk mobiel 06 57844154 of met Gerard den Hollander mobiel 06 21166032. Wil je meer informatie over volleybal dan is er op 3 september een volleybalclinic bij Taurus om 20 uur. Aanmelden via netwerkdag@taurusvolleybal.nl
Tevens nog even aandacht voor de Activiteitenmarkt op zaterdag 4 september. Omroep Houten staat er met een kraam en natuurlijk ook veel sportverenigingen en andere organisaties. Tevens het Nieuwtje van de Week; in Schalkwijk hangt sinds 31 augustus een spaarcamera. Voor elk voertuig dat de juiste snelheid rijdt van 30km/uur komt er een paar centen in de spaarpot. Het eindbedrag dat over 5 weken in de spaarpot zit mag de organisatie van de Tour de Schalkwijk ontvangen. Met dit geld kan de organisatie leuke activiteiten organiseren tijdens de Tourweek. Zoals altijd was er ook weer heerlijke muziek! We zijn er elke donderdag tussen 10 en 12 uur. Herhaling dezelfde dag van 17 tot 19 uur.

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love