Houten Vandaag 15 juli 2021

Houten Vandaag 15 July 2021

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Houten Vandaag 15 juli...

HOUTEN VANDAAG 15 JULI 2021
Vandaag was het alweer onze laatste uitzending van het seizoen maar zowaar weer de 1e uitzending waarbij beide presentatoren Brigitte en Wilma samen in de studio aanwezig waren. Natuurlijk waren zij zoals te doen gebruikelijk bij dit programma weer in het goede gezelschap van Lindy voor de techniek. We hadden vandaag een goed gevuld programma met wel 3 interviews, het huishouditem en nog wat tips voor uitjes in het weekend. Dit alles werd natuurlijk omlijst met mooie muziek.

In het 1e uur een interview met de enige echte Fladderburgemeester uit Houten: Lysanne. We hadden gedacht dat er nu meer duidelijkheid zou zijn omtrent het wel of niet doorgaan van het Fladderen eind augustus. Helaas kon Lysanne ons nog niet het goede nieuws brengen dat het fladderen door zou gaan maar in goed overleg met de burgemeester en de gemeente zal de beslissing de komende weken genomen moeten worden. We hopen met zijn allen dat dit fantastische kinderfestijn gewoon plaats kan gaan vinden. De fladdderorganisatie zal uiteraard alle betrokkenen hierover informeren. Natuurlijk kunt u ook altijd kijken op de site fladderen.nl

In het 2e uur een interview met Frank Magdalyns van de Historische Kring. Hij vertelde het e.e.a. over een moordzaak die in 1937 in Houten zou zijn gepleegd. Wilt u hier meer over weten, luistert u dan het interview maar eens terug en u verneemt een aantal feiten zoals die in die tijd de ronde deden.
Het 3e interview was met Kars Ausems, een jonge ondernemer uit Houten die samen met een aantal vrienden/vriendinnen de Streetfoodboys in het leven hebben geroepen. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat u heerlijke broodjes bij de foodtruck kunt krijgen. Luistert u ook dit interview nog eens terug dan bent u van de activiteiten van Kars en zijn boys, girls op de hoogte. Of kijk alvast op de site www.streetfoodboys.nl
En toen was het alweer 12.00 uur. Het einde van ons programma voor vandaag en dit seizoen. Maar wij komen terug in het nieuwe seizoen. In september zijn we weer in de lucht!

Wij wensen u allen een fijne vakantie.
De redactie van het programma Houten vandaag;
Lindy
Brigitte
Wilma
Rian
Anneloes
Peter
Paul.
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love