Houten Vandaag 14 oktober 2021

Houten Vandaag 14 October 2021

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Houten Vandaag 14 oktober...

Houten Vandaag donderdag 14 oktober 2021

Weer 2 uur Houten Vandaag door Wilma, Lindy en Brigitte. Een leuk en ‘sportief’ telefonisch interview met Robin Bergmans van Sportpunt Houten. Deze maand staat weer in het teken van Oktober Senioren Fitmaand dus senioren en bewegen. Er kan de gehele maand oktober kennis gemaakt worden met diverse sport- & beweegactiviteiten door deze doelgroep.
Ook kan er elke zaterdag bij een Medisch Centrum een fittest gedaan worden onder begeleiding van een fysiotherapeut. De Senioren Fitmaand heeft Sportpunt Houten in het leven geroepen om ouderen in Houten (meer) in beweging te krijgen en te houden. Gedurende de maand oktober kunnen deelnemers ook gratis proeflessen aanvragen bij meer dan 15 sportaanbieders! Deelnemers hebben de keuze uit ruim 90 lessen verspreid over de maand oktober. De flyer kun je via het Gemeentehuis en de Bibliotheek verkrijgen. Voor meer informatie zie sportpunthouten.nl Voor vragen kun je terecht bij Robin Bergmans, emailadres; robin@sportpunthouten.nl of telefonisch: 06 81458995.

Wilma had een mooi gesprek met Boy van Zalinge, voetballer bij SV Houten 4. A.s. zaterdag is er een belangrijke wedstrijd uit tegen OSM uit Maarssen om 14.15 uur. Bijzonder is dat de spelers opgehaald worden met de echte Oranje spelersbus. Meer hierover en het telefonisch interview is te beluisteren via de website van Omroep Houten.

We hebben ook heerlijke muziek gedraaid deze uitzending! Heel diverse muziek van U2, The Cure, Lois Lane tot en met de Dolly Dots. Echt genieten!

Volgende week donderdag zijn wij er weer met Houten Vandaag van 10 tot 12 uur!
Lekker twee uurtjes luisteren op de donderdagochtend!
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love