Houten Vandaag 10 maart 2022

Houten Vandaag 10 March 2022

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Houten Vandaag 10 maart...

Houten Vandaag donderdag 10 maart.

Om 10.00 uur stonden Lindy, Peter en Wilma weer in de startblokken om voor de luisteraars van Omroep Houten een programma van 2 uur te presenteren met veel mooie muziek, interviews en tips uit Houten.

In het 1e uur was er een interview met Riemke Wildervanck. Zij exposeert op dit moment in het theater aan de Slinger met haar olieverfschilderijen. Helaas eindigt deze expositie op vrijdag 11 maart maar op de site van Riemke Wildervanck kunt u haar werken nog bewonderen en overige informatie verkrijgen.

Peter had ook nog aan het eind van het 1e uur een interview met Ruben de Bok. Ruben is aanvoerder van het 1e handbalteam Houten. Zij staan op dit moment op de 2e plaats van de eredivisie Handbal.

In het 2e uur in het sportblok nog de nodige informatie over de verschillende sporten in Houten zoals Honkbal, hockey, volleybal en voetbal.

Natuurlijk stonden wij even stil bij de oorlogssituatie in Oekraine. Vooral omdat er vandaag een bespreking was tussen de beide ministers van buitenlandse zaken (Rusland en Oekraine). Houten organiseert op zaterdag 26 maart een benefietconcert en film voor Oekraine. De complete ticket- en baropbrengst komt ten goede aan Giro 555.

Houten Vandaag is er volgende week weer op donderdag 17 maart van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love