Paasei versieren in winkelcentrum Houten Castellum

12 april 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Paasei versieren in winkelcentrum...

Begin februari begonnen de ondernemers met het etaleren van de paaseitjes. Evenals de kruidnoten die in de zomervakantie in de schappen liggen kan het publiek erover denken wat ze wil. De grootgrutters lijken zich niets aan te trekken van datums, als het product maar goed in de markt ligt.

De paaseitjes liggen in alle kleuren, geuren en smaken in de schappen te lonken. Liefhebbers kunnen zich tegoed doen aan kilozakken vol intens gekleurde verpakkingen. Van oudsher is een rood glimmend verpakt eitje pure chocolade, blauw staat voor de melk variant en groen was iets met nootjes. Witte chocola is in allerlei kleuren verpakt en wie een gevuld eitje wil heeft de keus uit gestreepte papiertjes.

Bij Winkelcentrum Castellum staat een nu nog wit, groot ei. Passanten staan er even bij stil en vragen zich hardop af wat hiervan de bedoeling is. Een paasei dat alleen aan de vorm als ei is te herkennen staat te wachten tot het kleur krijgt.

Woensdag 13 april tussen 13:00 en 17:00 uur en zaterdag 16 april tussen 12:00 en 16:00 uur zal het ei worden versierd. Wie zijn of haar steentje wil bijdragen is van harte welkom. Misschien hipt de Paashaas ook wel even langs om een pootje uit te steken. Een dergelijk ei verstoppen zal nog niet meevallen, dus zal het nog even het plein blijven opsieren.


Lees verder

Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love