Opgeven voor “Doortrappen” kan nog tot maandag 7 juni.

29 mei 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Sport
  6. /
  7. Opgeven voor “Doortrappen” kan...

Woensdag 16 juni a.s. organiseren Sportpunt Houten, Gemeente Houten en ‘van Houten&co’ een fietstocht met de campagne “Doortrappen”. Samen langer veiliger op de fiets is het doel van “Doortrappen” en sluit aan bij deze fietstocht. Met maximaal 4 deelnemers tegelijk vertrekt u om een prachtige route door de regio te fietsen.

Fietstocht mét wat te drinken en lekkers onderweg Vanaf Het Rond starten we in groepjes van maximaal 4 personen tegelijk. U kunt kiezen voor een tijdsblok van een uur waarin u start, tussen 10.00-15.00 uur. Tijdens dit tijdsblok vindt ook de gratis fietscheck plaats (niet verplicht). WTC (Wielertourclub Houten ’80) heeft twee routes uitgestippeld van 13km en 25km. Onderweg wachten wij u op met wat te drinken en wat lekkers! Halverwege de route kunt u kiezen welke route u wilt fietsen.

Fietscheck Voor vertrek heeft u de mogelijkheid om een gratis fietscheck uit te laten voeren. Deze fietscheck heeft als doel het delen van tips bij het afstellen van uw huidige fiets, reparatie aan uw fiets of aanschaf van een nieuwe fiets. Tips waarmee uw fiets volledig is afgestemd op uw wensen en fysieke gezondheid. Hierbij kunt u denken aan het aanpassen van de hoogte van het zadel, antislip trappers, het installeren van een achteruitkijkspiegel, de juiste fietsverlichting enz.

Er is nog nog plek! U kunt zich tot uiterlijk 7 juni 2021 aanmelden via de volgende link: www.vanhoutenenco.nl/doortrappen. U kunt 2 personen tegelijk opgeven.

Meer informatie over “Doortrappen” kunt u vinden op www.doortrappen.nl/houten.


Lees verder

Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love