One after 909 met The Beatles

27 januari 2016

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. One after 909 met...

In februari 2015 begonnen we aan een avontuur. We wilden 14 afleveringen maken over alle officiële Beatle LP’s. Samen met de mannen van onze streekband One after 909, Jens de Langer, productie, en Jos Verboom naast Ger Kroes medepresentator en initiatiefnemer van de serie, hebben we vele uren doorgebracht in Studio Schoneveld om alle LP’s te voorzien van wetenswaardigheden, anekdotes en zo’n 25 songs live gespeeld door One after 909 zelf. Donderdag om 21.00 uur de laatste LP: Let it be en zondag om 11.00 de herhaling. De song One after 909 staat op deze LP. Aan de titel van deze song heeft onze tribute band zijn naam ontleend.

Tussen 1960 en 1970 hebben de Beatles 13 officiële LP’s en vele single hits gemaakt. Per uitzending werden in volgorde van het uitkomen van de LP’s de band geïnterviewd over de achtergronden van de muziek van de Beatles, de anekdotes die daarbij horen en hun eigen fascinatie om deze muziek te spelen. De serie begon in oktobert met de LP ” Please, please me” en nu na 4 maanden wordt de serie beindigd. Er zijn nog twee specials gemaakt: een met Kerstmis waar “One after 909 met The Beatles” Kerst en Nieuwjaarwensen uitspreken en samen Christmas time is here again zingen; en een special met Beatle nummers die live gespeeld werden door One after 909 in onze eigen studio Schoneveld en op een optreden in Pantalone in Ijsselstein .   
Luisteren dus: donderdagavond na Cultuur de la Crème en herhaling op zondagochtend tussen 11 en 12 uur op Houten FM (107.3) en op internetradio via “luister live” op www.omroephouten.nl.

Het zijn er uiteindelijk 16 afleveringen geworden One after 909 met The Beatles. Precies aan het einde van de serie trreden Robbie, Willem, Pim en Diederick oftewel Oneafter909 op op zaterdag 30 januari om 21.00 uur  in Sportcafé Eddie’s op de Papiermolen.

 

[mh_media type=video]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love