Nieuwjaarsreceptie gemeente bij college De Heemlanden

11 januari 2014

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Nieuwjaarsreceptie gemeente bij college...

Diverse bezoekers beantwoorden de vragen: Wat wenst u voor Houten in 2014 en wat moet nu eindelijk geregeld zijn in Houten?

Het gemeentebestuur nodigde inwoners en relaties van harte uit voor de nieuwjaarsontmoeting op donderdag 9 januari. De bijeenkomst begon om 20.00 uur in het schoolgebouw van College de Heemlanden, De Slinger 48.

De nieuwjaarsontmoeting 2014 werdverzorgd door de leerlingen en docenten van College De Heemlanden. Zij rolden de rode loper voor u uit en zorgden voor een gezellige en inspirerende avond. Met een kopje koffie of thee in de hand genoot men van een muzikale flashmob en maskerade.

Er was volop gelegenheid om nieuwjaarswensen uit te wisselen met andere inwoners van Houten. Daarnaast kon men presentaties van de school bekijken (beeld, film of kunst). Of mee men kon meedoen aan een ludiek lesprogramma. Net zoals de leerlingen van College De Heemlanden kon men deelnemen aan flitsgesprekken met de raad. Behalve een flitsend programma, boden de leerlingen u ook een hapje en drankje aan.

[mh_media type=video]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love