Nieuwjaarsduik terug naar de plas, inschrijving geopend

7 december 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Welzijn
  6. /
  7. Nieuwjaarsduik terug naar de...


Het mag weer! Na twee “Thuis duikedities” met blikken zeewater, gaan Houtense nieuwjaarsduikers weer als vanouds naar het strand van de Rietplas, om hier samen het nieuwe jaar fris te starten. De inschrijving is geopend. Er kunnen maximaal 750 deelnemers meedoen.

Wethouder Ria Frowijn verricht op 1 januari 2023 om 12.00 uur het startsignaal van de 21e Nieuwjaarsduik Houten. Al jaren is de Houtense nieuwjaarsduik de grootste uit de regio. Eric de Groot, voorzitter van de stichting Nieuwjaarsduik Houten reageert verheugd: “Het kan gelukkig weer op het strand. Het motto is dan ook: terug naar de plas. We gaan er weer een groot feest van maken, met warming up, warme snacks en oliebollen. Ook voor de aanmoedigers is er gratis erwtensoep.” Na afloop reikt de Wethouder medailles uit aan deelnemers die voor de 10e,15e en 20e keer mee duiken.

Elke deelnemer krijgt een tas met snacks, drinken en verrassingen, maar ook nog een Nieuwjaarsduikmuts, deelname vaantje, erwtensoep en halve rookworst. Opgave voor deelname (met of zonder donatie voor Voedselbank Houten) verloopt via www.nieuwjaarsduikhouten.nl. Een site waarop ook foto’s filmpjes en media artikelen staan van de 20 voorgaande edities.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love