Nieuwe zondagavond programmering op Houten FM

11 september 2014

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Ultra Weekend
  6. /
  7. Nieuwe zondagavond programmering op...

Het is zondagavond en je zit op de bank. Bijkomend van een leuk weekend waar je veel van heb genoten. Je luistert muziek terwijl je nog gauw je huiswerk maakt, maar heb je wel de leukste nummers bij de hand?

Vanaf 21 september start Houten FM met een hele nieuwe zondagavond. Vanaf 18:00uur start het programma Ultra Week(end) waarin Romario Riethof en Melissa Oppelaar het weekend op een vrolijke manier afsluiten en je klaar stomen voor een nieuwe week. In Ultra Week(end) zullen onder andere huiswerkdeskundige aan het woord komen me handige tips om je huiswerk te maken. Daarnaast zullen nieuwe nummer revue passeren. Ook word er aandacht geschonken aan activiteiten die in het weekend hebben plaatsgevonden. Zo hoor je als luisteraar wat de rest van Houten heeft beleefd in het weekend.

Na 20:00 uur hoor je het programma RequestRadio. In het programma mogen de wetten van de playlist gedurende de uitzending door alle luisteraars gebroken worden. RequestRadio is een programma waar alle communicatielijnen wagenwijd open staan: de telefoon, de Twitter, Facebook, e-mail en zelfs postduiven zijn welkom. Er is één regel: er wordt van te voren geen playlist en geen draaiboek vastgesteld. Alles ligt open.  Het doel van dit programma is om er voor te zorgen dat de favoriete platen van de luisteraar op de radio voor heel Houten en omgeving gedraaid worden, of het nu hits zijn of niet. Of het nu klassiek is of pop, of het bekende of onbekende muziek is, of het Nederlandstalig of Russisch is, we draaien tijdens dit programma alles, zolang er ook maar íemand is die het wilt horen. De presentatie is in handen van Youri van Vliet.

 


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love