Nieuwe sponsor Taurus H1

14 oktober 2015

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Nieuwe sponsor Taurus H1

Donderdag 1 oktober maakte Taurus bekend een nieuwe hoofdsponsor te hebben voor het Heren 1 team.

Na 20 jaar hoofdsponsor te zijn geweest van volleybalvereniging Taurus en het eerste herenteam in het bijzonder gaf Koot financiële diensten medio vorig seizoen aan de sponsorbijdrage te gaan afbouwen. ”Wij zijn Koot financiële diensten dankbaar voor de vele jaren dat zij hoofdsponsor zijn geweest. We zijn blij dat ze als subsponsor aan het team verbonden blijven.”

De nieuwe naam van het eerste herenteam wordt SV Land Taurus en komt uit in de eredivisie, de hoogste nationale competitie. Michiel Bakker, Algemeen Directeur van SV Land zegt: “Sport is van groot belang voor de maatschappij. Het heeft een sociaal karakter en is goed voor de gezondheid. Dat laatste sluit aan op ons vakgebied, sociale zekerheid en verzuim. Taurus is een actieve vereniging die volledig op vrijwilligers draait en toch op het hoogste niveau uitkomt. Dat steunen wij graag”.

Jan Kazius van Taurus is blij met de nieuwe sponsor: “Het vinden van een nieuwe sponsor is geen sinecure. Zeker na zo’n lange periode met een zeer trouwe sponsor en vriend. Ik ben er van overtuigd dat SV Land voor Taurus een goede keuze zal blijken te zijn. Wij kunnen over en weer profiteren van wat we hebben en kunnen.”

[mh_media type=video]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love