Nieuw rescueboard voor reddingsbrigade Houten

12 december 2020

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Sport
  6. /
  7. Nieuw rescueboard voor reddingsbrigade...

De Reddingsbrigade Houten heeft op vrijdag 11 december voor het eerst clubkampioenschappen georganiseerd. Hiermee willen ze de lifesavesport meer onder de aandacht brengen bij hun leden. In verschillende categorieën hebben de leden gestreden om de eerste plek. Ook werd het nieuwe rescueboard gepresenteerd.  

De deelnemers moesten zes verschillende onderdelen doen, zoals zo ver mogelijk onder water zwemmen of zo snel mogelijk een drenkeling vervoeren. Voor ieder onderdeel werden punten gegeven. Aan het eind van ieder lesuur vond een prijsuitreiking plaats waarbij ieder lid een vaantje kreeg en de leden met de meeste punten een beker. Ook kregen alle winnaars een grote wisselbeker.  Bij de junior redders is het Pim gelukt om de eerste plek te behalen. Bij zwemmend redden was dit Quinten en bij lifesaver nam Guus de beker mee naar huis.

De afgelopen maanden deed Reddingsbrigade Houten mee aan de Grote Clubactie. Hierbij hebben de leden zo veel mogelijk loten verkocht, zodat met het opgehaalde geld een rescueboard gekocht kon worden. Van alle leden heeft Julin de meeste loten verkocht. Ze heeft 69 loten verkocht en hiermee een prijs gewonnen.

De leden werden tijdens de clubkampioenschappen verrast met het rescueboard. De brigade is erg blij dat het gelukt is om het geld op te halen. Zo kunnen ze het board gaan gebruiken in de lessen en bij evenementen.

Reddingsbrigade Houten doet mee aan landelijke wedstrijden tegen andere brigades, maar wegens Corona gaan deze niet door.

 

 

 

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love