Nederland zien winnen bij Roskam (Oude Dorp) en op Stadsstrand (Het Rond)!

6 juli 2014

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Nederland zien winnen bij...

Gisteren konden Houtenaren op het Stadsstrand (Het Rond) en bij de Roskam (Oude Dorp) Nederland in een zinderende wedstrijd opnieuw zien winnen.

De Roskam – die Nederland al vanaf de groepswedstrijden op de voet volgt – maakte het mogelijk om de wedstrijd op een vol en enthousiast terras mee te beleven. Ook het ondernemende, energieke team achter het Stadsstrand vroeg een vergunning aan (en kreeg dat) voor het vertonen van de wedstrijd. Ook daar kwamen uit heel Houten mensen met eigen stoelen naartoe en zij zagen op een groot en goed versterkt scherm hoe Tim Krul de penalties hield.

Hou op Facebook de pagina’s van De Roskam en het Stadsstrand goed in de gaten want nu Nederland de kwartfinales geeft gehaald broeden zij al weer op mogelijkheden om de volgende wedstrijd nog gezelliger te maken. Neem je voetbalteam, je sportclub en je vrienden mee en kom ook kijken.

Wie weet tot daar!

Omroep Houten heeft inmiddels ook al verschillende wedstrijden via Houten FM verslagen en volgt de oranjegekte natuurlijk ook via zijn website en via sociale media. Volg ons (@omroephouten), bezoek ons op www.omroephouten.nl) en luister naar ons via 107.3 FM.

En kijkt u in uw eigen buurt met buren en vrienden stuur dan een leuke foto naar de redactie met een korte beschrijving van 2 regels en de naam van de fotomaker. Die zullen we dan gaan plaatsen op onze website.

 


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love