Met 10e Cultuurnacht Houten is nieuwe traditie een feit

3 april 2016

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. Met 10e Cultuurnacht Houten...

Met de 10e Cultuurnacht Houten op zaterdagavond 2 april 2016 is een nieuwe traditie in Houten een feit geworden. Op 16 locaties kon het publiek, dat massaal was uitgelopen, genieten van korte voorstellingen van 24 verschillende muzikanten, bands en andere kunstenaars. Thema dit jaar: Verwachting.

Initiatiefnemer Hans van Zijst vertelde: “Oud burgemeester Cor Lamers gaf bij de organisatie van de eerste Cultuurnacht in 2006 aan dat we in Houten behoefte hebben aan een paar nieuwe tradities. Ik denk dat als je de tiende editie hebt kunnen organiseren, dat je kunt zeggen dat er een nieuwe traditie is.”

De Cultuurnacht was een bijzondere avond vol ontmoetingen met lokale en regionale cultuur en gratis optredens in de diverse horecagelegenheden rond het Plein in het Oude Dorp en in het Slingergebied.

Omroep Houten was erbij. Gedurende een 6 uur durend liveprogramma via HoutenFM 107.3 klonken interviews en muziek uit de luidsprekers van de radio’s van mensen die er niet bij konden zijn, maar toch iets van de sfeer mee wilden krijgen.

Via bijgaande links kunt u een aantal interviews en muziekstukken terug horen en eventueel de hele uitzending nog eens beluisteren.

Later zullen er ook filmpjes op deze website te zien zijn, die door de videoploeg zijn gemaakt.

Zie ook:  cultuurnachthouten.nl

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love