Meezingen met André Hamoen & Friends

8 april 2018

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. Meezingen met André Hamoen...

De jubileumshow van André Hamoen & Friends op 7 april in Theater aan de Slinger is een feest van herkenning voor de bezoekers. Ze klappen en zingen uit volle borst mee als het 11-koppige orkest inzet. Het programma bestaat uit bekende liedjes uit vervlogen tijden, gerangschikt op thema.
André Hamoen, vlak voor het optreden: “Normaal staan we in de foyer van het theater. Nu treden we op in de grote zaal. We hebben er heel hard aan gewerkt om nieuwe liedjes in te studeren. We gaan muzikaal kwartetten. We hebben 8 kwartetten van 4 nummers. En elk kwartet heeft een eigen thema. Denk aan liefde, country and western, buitenlucht enzovoorts”.
De zaal is met 250 bezoekers goed gevuld. Op het eind komen drie koperblazers erbij op het podium. Een aantal bezoekers kan dan niet meer blijven zitten en zet de polonaise in. Aan de bar wordt nog tot in de late uurtjes nageborreld. André: “De laatste week voor de uitvoering was iedereen wel even nerveus, maar dat komt vanavond wel goed.” En dat bleekt het geval. De bezoekers keerden weer vrolijk huiswaarts.

Gelabeld als

Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Lees verder

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love