Meerdaags evenement op Manege Zilfia’s Hoeve trekt veel publiek

13 augustus 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Meerdaags evenement op Manege...

Een internationaal deelnemersveld verschijnt onder wisselende weersomstandigheden aan de start bij het internationale springconcours dat onder de naam CSI plaatsheeft op Zilfia’s Hoeve. Nu eens in verzengende hitte dan weer bij temperaturen die tot net boven de aangename waarde van twintig graden stijgt.

De buitenpiste ligt er goed verzorgd bij en de ruiters zijn uitermate tevreden over het met zorg uitgezette hindernisparcours. Het publiek kan zich in de schaduw verpozen. De paarden staan riant gestald wanneer ze niet hoeven komen opdraven om aangespoord te worden de hindernissen te bedwingen. Onder de geldende Covid-19 maatregelen krijgt het publiek toegang tot het gratis evenement. De organisatie laat niets aan het toeval over. Er is een sneltest-straat ingericht om bij twijfel ter plaatse bevestigd te krijgen dat men virusvrij is en het terrein zorgeloos kan betreden.

Honderden ruiters met hun paarden maken hun opwachting op het meerdaagse evenement waar al meer dan een jaar naar wordt uitgekeken. Vorig jaar liet de organisatie weten aan Horses.nl: In deze rare en onzekere tijd is een nieuw evenement organiseren natuurlijk onzeker. Maar wie niet waagt, die niet wint.”  Inmiddels is het indrukwekkende en strak georganiseerde hippisch evenement een feit.

Vanuit alle hoeken is er prima zicht en op een groot scherm zijn de verrichtingen van de paarden en hun berijders goed te volgen.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love