‘Markt voor mantelzorgers’ zeer druk bezocht!

7 november 2015

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Kracht van Houten
  6. /
  7. ‘Markt voor mantelzorgers’ zeer...

Wie vandaag door het overdekte winkelcentrum liep zag op de plek waar normaal een lege kledingwinkel stond (voorheen de Rode Winkel en Thom Broekman) nu een drukbezochte markt opgesteld waar alle mantelzorgers van Houten vandaag terecht konden. De markt was georganiseerd door de gemeente en bedoeld om mantelzorgers kennis te laten maken met andere mantelzorgers.

Het idee achter de markt is om mantelzorgers – en daar zijn er veel van in Houten – het gevoel te geven dat ze gezien zijn en informatie te geven die hun zorgactiviteiten mogelijk kunnen verlichten. Er was naast een informatiemarkt ook een speciale markt met streekproducten.

Mantelzorgers die bij de gemeente bekend zijn – zo’n 850 – hebben een brief ontvangen waarbij ze voor de markt werden uitgenodigd. Maar ook mantelzorgers die geen brief hadden gehad waren van harte welkom en hoefden zich alleen maar bij de ingang even te laten registreren. En die moeite lekenveel mensen ervoor over te hebben want al na 2 uur waren er meer dan 100 nieuwe mensen in beeld gekomen bij de gemeente. Ook wethouder Rensen liep rond om met deze mensen kennis te maken.

Alle mantelzorgers kregen bij binnenkomst een VVV bon ter waarde van 30 euro en een aantal munten waarmee ter plekke – op de speciale markt – producten konden worden gekocht. op bijgaande video maken we snel een rondje met u over de drukbezochte markt.

[mh_media type=video]

Gelabeld als

Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love