Maandag 19 april is het nieuwe Thema Cafe voor samengestelde gezinnen

12 april 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Welzijn
  6. /
  7. Maandag 19 april is...

Iedere week bellen de DJ’s van het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper met iemand uit de omgeving om een regionaal nieuwtje te bespreken. Deze week belden de DJ’s met Karin den Hollander om te praten over het Thema Cafe met als onderwerp: Samengestelde gezinnen.

Maandag 19 april is de nieuwste editie van Het Thema Cafe met als onderwerp: samengestelde gezinnen en Karin den Hollander van de Stiefacademie liet weten dat het erg belangrijk is om hier aandacht aan te besteden.
Het Thema Cafe is een  initiatief van het CJG in Houten, Centrum voor Jeugd en Gezin, dat georganiseerd wordt door drie vrouwen namelijk: Annalies Bos, Esther Verwimp en Karin den Hollander.
Het is bedoeld voor gescheiden ouders en of mensen die in een samengesteld gezin leven om 1x in de maand met een ander actueel thema te praten over de soms lastige situatie waar deze gezinnen in zitten.

1x in de drie maanden staat dan heel specifiek het onderwerp samengestelde gezinnen centraal, net als aankomende editie van 19 april en daarom dat de Stiefacademie ook bij aankomend thema cafe betrokken is bij de organisatie.
Ondanks dat het een onderwerp is met een zware lading proberen de organisatoren toch ook positiviteit om de situatie te benadrukken zonder het heftige karakter van de situatie te ontkennen.

Iedereen is welkom tijdens de avond en het is juist de bedoeling om gelijkgestemde te ontmoeten tijdens het cafe.
Je kan je nog aanmelden voor aankomende editie van het Thema Cafe over samengestelde gezinnen via: info@cjghouten.nl en meer informatie over de avond of de onderwerpen van aankomende avonden kunnen gevonden worden via www.cjghouten.nl

Luister daarnaast het interview terug dat Jasper de Bruijn en Steffie van Lamoen afgelopen zaterdag hadden met Karin den Hollander over het Thema Cafe van 19 april:


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love