4. /
  5. Sport
  6. /
  7. Handbal Houten goed begonnen...

Op bezoek bij Hellas uit Den Haag werd een 25-24 overwinning geboekt door de mannen van Handbal Houten.

Het was al weer een half jaar geleden dat de Houtenaren hun laatste wedstrijd speelden. Het was misschien hierdoor dat de Houtenaren wat wedstrijdritme miste en slordig begonnen tegen Hellas. De mannen leidden veel balverlies en miste veel kansen wat resulteerde in een terechte 6-2 achterstand. Hierna vochten de mannen zich terug waarmee de ruststand op 13-13 uitkwam.

In de tweede helft sloeg de thuisploeg meerdere keren een gaatje. Maar de handballers uit Houten lieten zich niet uit het veld slaan tegen Hellas dat  net als de thuisploeg veel kansen niet afmaakte.
De geel-zwarten trokken in de slotfase de winst naar zich toe. Waarbij een minuut voor tijd de ploeg van coach Freek Gielen de 25-23 uit een penalty wist te scoren.

Op dit moment staat Handbal Houten derde in de competitie met zes teams.  Volgende week zaterdag speelt Handbal Houten de eerstvolgende wedstrijd wedstrijd. Aalsmeer 2, dat het eerste duel verloor.