Lopik neemt als laatste gemeente een positief besluit over omroep Lekstroom

6 februari 2024

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. Lopik neemt als laatste...

Dinsdagavond 6 februari stond het onderwerp ‘omroep Lekstroom’ op agenda bij de gemeente Lopik. Het Commissariaat voor de Media heeft op basis van de licentie aanvraag van de Stichting Media Houten alle gemeenten in de regio Lekstroom een soort verklaring van geen bezwaar gevraagd. Stichting Media Houten is zeer tevreden dat ook de laatste gemeente in de rij hierover positief heeft besloten.

Nu dat de gemeenten zich allemaal positief hebben geadviseerd zal het Commissariaat voor de Media als volgende stap de publieke omroeplicentie voor de regio Lekstroom aan de Stichting Media Houten uitgeven.

Dit betekent voor alle vrijwilligers een behoorlijke verandering en voor omroep Houten een flinke organisatorische uitdaging door deze forse gebiedsuitbreiding. Daar wordt intern de komende maanden hard aan gewerkt en in de loop van dit jaar zullen ook de Houtense inwoners kennis maken met de opvolger van omroep Houten en de nieuwe behorende naam multi-lokale Omroep Lekstroom. Duidelijk zal zijn dat de spiksplinternieuwe omroep Lekstroom nadrukkelijk op zoek is naar nieuwe vrijwilligers, natuurlijk voor de nieuwe te bedienen gebieden (Lopik, IJsselstein en Nieuwegein) maar zeker ook voor het vrijwilligersteam in Houten. Alvast meer lezen? www.opwegnaaromroeplekstroom.nl

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love