Loeren Festival keert terug met een jubileumeditie

15 maart 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. Loeren Festival keert terug...

Muziek, theater en meer in de kersenboomgaard in ‘t Goy naast Houten.  Stichting Aan de Slinger organiseert op 3 juli 2022 een nieuwe editie van Loeren. Een cultureel festival vol muziek, theater, kunst en meer. De jubileumeditie van Loeren vindt plaats op een unieke locatie in het dorp ‘t Goy naast Houten. Goed verborgen ligt daar een prachtige kersenboomgaard die dit jaar dient als locatie voor Loeren. 

Aan de Slinger organiseert voor de vijfde keer het bijzondere Loeren Festival. De kersenboomgaard van boer Vernooij is wederom het decor voor dit zomerse festival. Tijdens Loeren zie je de beste muziek, theater en kunst uit het land én uit de regio. De laatste échte editie van Loeren was in 2018, destijds nog onder de noemer Loeren bij de Boeren. Na twee jaar zonder festivals en een beknopte editie van Loeren afgelopen jaar, is het in 2022 de hoogste tijd om weer uit te pakken.

Muziek, theater en meer
Op zondag 3 juli biedt Loeren een waslijst aan entertainment: muziek, theater, kunst, activiteiten en heerlijk eten & drinken. Struin door de tuinen van boer Vernooij en ga op zoek naar nieuwe avonturen die je niet snel zult vergeten. Ook voor kinderen is Loeren een bijzondere ervaring. Jonge festivalgangers kunnen op een avontuurlijke ontdekkingstocht in de natuur en komen onderweg verschillende leuke en educatieve activiteiten tegen.

Loeren is ook dé plek om nieuw (regionaal) talent te ontdekken of juist gevestigde namen te bewonderen. Verspreid over meerdere podia verzorgen tientallen acts de muzikale noten. Eerdere jaren betraden onder andere Suzan & Freek en Duncan Laurence het hoofdpodium van Loeren. Binnenkort volgt er meer info over het programma van Loeren 2022.

De kersenboomgaard als festivallocatie
Alleen al de locatie is een goede reden om dit jaar te gaan Loeren. In juli ligt de kersenboomgaard en de omgeving er prachtig bij en en proef je de lekkerste kersen uit de Kromme Rijnstreek. Het is tijd om je onder te dompelen in al het moois dat Loeren te bieden heeft.

Kaartverkoop
Aanstaande vrijdag 18 maart om 10.00 uur, start de kaartverkoop via de website www.loeren.nl.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love