Lachen om de dood bij Bruud 2: Bruter dan Bruud

10 mei 2022

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. Lachen om de dood...

Iedere week bellen de Dj’s van het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper met een artiest die in de week opvolgend van de uitzending op komt treden in het Theater aan de Slinger. Deze zaterdag hadden Jasper en Steffie het genoegen om met cabaretier Ruud Smulders te bellen over zijn tweede solo voorstelling Bruud 2: Bruter dan Bruud waarmee hij donderdag 12 mei om 20:15 in de theaterzaal staat.

Het had weinig gescheeld of het interview met Ruud Smulders was zaterdag helemaal niet doorgegaan. Multitalent Ruud stond namelijk ten tijde van bellen op een filmset waar de opnames uitliepen zodat hij niet volgens planning om 12:20 aan de telefoon hing. Gelukkig voor Jasper en Steffie belde Smulders na het missen van de tijd snel terug om als nog het interview in te halen en dit zorgde voor vijf minuten vol plezier! “Het is een drukke periode maar dat maakt het extra leuk” aldus Ruud die graag wilde vertellen wat het publiek donderdag 12 mei te wachten staat tijdens zijn voorstelling Bruud 2: Bruter dan Bruud.

“Ik ga er voor zorgen dat jij ander half uur gaat lachen om de dood” steekt Smulders van wal wanneer hij zijn voorstelling beschrijft. De keuze voor het onderwerp komt niet helemaal uit het niets want Ruud is er de afgelopen tijd achter gekomen dat ook voor hem het leven eindig is. “Nu ik dat weet, want dat heb ik de eerste 30 jaar niet beseft, moet ik het daar over hebben!” aldus Ruud. Het zit niet zo in de Nederlandse harten gebakken om over de dood te spreken en al helemaal niet om grappen te maken over de dood dus daar moet met deze voorstelling maar eens een einde aan komen. Bezoekers hoeven ondanks de relatief zware thematiek niet bang te zijn dat het een sip of zielig programma gaat worden want tot op heden heeft Ruud nog niemand na zijn show gesproken die niet gelachen heeft. Of Ruud nu ook betrokken gaat worden in de nieuwe SIRE campagne over de dood is nog even afwachten. Tot de dag voor het interview was hij zich er nog niet van bewust dat ze beiden het zelfde onderwerp bespreekbaar wilden maken maar inmiddels is er een contactverzoek de deur uit gegaan om te onderzoeken of er een samenwerking mogelijk is.

(Tekst gaat verder onder de video)

Ruud is niet alleen hilarisch op het podium maar heeft inmiddels ook een hele succesvolle TV en YouTube carrière opgebouwd. Dj Jasper, fan van de powervlogs van Ruud, wilde daarom graag weten of er nog nieuwe video’s komen in deze hilarische reeks. De hysterische montages die deze reeks kenmerkt komen ook terug in het nieuwere “reclame de pame” dat hij samen met collega Peter Sterk op neemt op zijn Instagram feed maar voor Jasper en Steffie had Ruud toch een kleine scoop in petto. “Het komt terug in een grotere vorm dan YouTube” aldus Ruud. Die Jasper met dit mooie nieuws blijer dan blij wist te maken.

Voor iedereen die meer van Ruud Smulders wil zien is er zijn Youtube pagina www.youtube.com/ruudsmulders of zijn website www.ruudsmulders.nl Ga voor kaarten van de voorstelling naar de website van Aan de Slinger: www.aandeslinger.nl en luister het enthousiaste interview dat Ruud afgelopen zaterdag tijdens Enthousiasper gaf terug via onderstaande link:

 

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love