Laatste schooldag juf Paars (Karin)

15 september 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Onderwijs
  6. /
  7. Laatste schooldag juf Paars...


Na bijna 40 jaar in het basisonderwijs, was 14 september de laatste schooldag van Karin van Hengstum. Alle kinderen van de Van Harte school vormden aan het begin van de dag een erehaag en zongen haar toe. Op het eind van de dag was er een receptie voor de ook nog jarige juf.

Juf Karin wordt vanwege haar liefde voor de kleur ook wel juf Paars genoemd. Veel kinderen en ook directeur Martijn van Kooten hadden deze dag paarse kleding aan. De juf kijkt met voldoening terug op haar werkzame leven. Ze had speciale aandacht voor kinderen die het wat moeilijker hebben en gaf het liefst les met thema’s “want dan zijn de kinderen enthousiast en kun je ze alles leren”. Karin voelde zich als een vis in het water op de Heilige Familieschool in het hart van het Oude Dorp in Houten. Het team, de kinderen en ouders, het voelde voor haar als familie.
Nu ze voor het laatst de schooldeur achter zich dicht getrokken heeft gaat ze andere leuke dingen doen. Waarvoor ze de wekker in ieder geval niet hoeft te zetten.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love