laatste fase verbouwing het Rond gestart

9 februari 2018

Op vrijdag 9 februari geven wethouder Herman Geerdes en directeur Erwin Wessels van Altera het startsein voor de upgrading van het centrale plein van winkelcentrum Het Rond. Het plein wordt heringericht met grotere bomen, meer terrassen en sfeervolle verlichting. De terrassen op het Rond zijn klaar voordat het seizoen begint. De verdere werkzaamheden in en aan het winkelcentrum lopen door tot de zomer. De markante nieuwe entree van de Vershof is vorige week in gebruik genomen. Evenals de nieuwe winkels van Peter Ultee Groenten en Fruit, Vishandel de Jong en Keurslagerij Stokman.

De voorzitter van  belangenvereniging Winkelcentrum Het Rond Sjoerd Vermeulen is  erg enthousiast over de nieuwe opzet. Sjoerd: “Het is nu al erg mooi en oogt ruim en licht. Als de Vershof helemaal klaar is, dan weten we niet wat we zien.”

Enkele klantreacties: ” Ontzettend mooi, heel ruimtelijk, zeer verzorgd, heel modern, een felicitatie waard voor de ondernemers, het ziet er erg professioneel uit, een aanwinst voor Houten”.

 

 


Reader's opinions
  1. Rob Motshagen   On   12 februari 2018 at 11:11

    Prachtig mooi resultaat en heel uitnodigend zoals de Vershof er nu uit gaat zien. Maar aan Altera en de winkeliersvereniging/belangenvereniging Het Rond wel het nadrukkelijke verzoek de rest van het Rond niet te vergeten………… Er zijn al genoeg mooie toezeggingen gedaan waar niets van terecht is gekomen dus aan jullie de uitdaging om het nu echt te laten zien en een Bruisend Centrum te creëren waar de Vershof een onderdeel van is en niet leidend zoals nu geschetst.

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love