laatste fase verbouwing het Rond gestart

9 februari 2018

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Ondernemen
  6. /
  7. laatste fase verbouwing het...

Op vrijdag 9 februari geven wethouder Herman Geerdes en directeur Erwin Wessels van Altera het startsein voor de upgrading van het centrale plein van winkelcentrum Het Rond. Het plein wordt heringericht met grotere bomen, meer terrassen en sfeervolle verlichting. De terrassen op het Rond zijn klaar voordat het seizoen begint. De verdere werkzaamheden in en aan het winkelcentrum lopen door tot de zomer. De markante nieuwe entree van de Vershof is vorige week in gebruik genomen. Evenals de nieuwe winkels van Peter Ultee Groenten en Fruit, Vishandel de Jong en Keurslagerij Stokman.

De voorzitter van  belangenvereniging Winkelcentrum Het Rond Sjoerd Vermeulen is  erg enthousiast over de nieuwe opzet. Sjoerd: “Het is nu al erg mooi en oogt ruim en licht. Als de Vershof helemaal klaar is, dan weten we niet wat we zien.”

Enkele klantreacties: ” Ontzettend mooi, heel ruimtelijk, zeer verzorgd, heel modern, een felicitatie waard voor de ondernemers, het ziet er erg professioneel uit, een aanwinst voor Houten”.

 

 


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love