Kunstfietsdagen voor de vijfentwintigste keer

15 september 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Kunstfietsdagen voor de vijfentwintigste...

Ruim veertig kunstenaars exposeren zaterdag 18 en zondag 19 september hun werk in hun expositieruimtes en ateliers tijdens de Kunstfietsdagen. 

Langs een vooraf te bepalen fietsroute is een selectie van locaties te bezoeken, desgewenst in groepsverband en onder leiding van een gids. De routes voeren ook langs interessante buiten kunstobjecten, allemaal met hun eigen verhaal. Drie vooraf uitgestippelde routes starten bij Theater Aan de Slinger. Een vierde vanaf winkelcentrum Castellum, nabij het NS-station Houten Castellum.

Tijdens de Kunstfietsdagen stellen kunstenaars hun ruimte open voor de bezoekers van 12.00 tot 17.00 uur, tenzij op de website van de kunstenaar iets anders wordt vermeld.

De fietsroutes zijn te downloaden op de website van Kunst om de Hoek. Kunst om de Hoek zet zich in om kunst en cultuur in de breedste zin van het woord te bevorderen. Door het organiseren van de Kunstfietsdagen raakt mogelijk een breder publiek bekend met de kunst en kunstenaars ‘om de hoek’.

De organisatie benadrukt met klem, dat de locaties zijn ingericht naar de laatst geldende normen voor wat betreft de Covid-19 regelgeving.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love