Brandweer Houten zoekt versterking

16 september 2021

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Grand Café Houten
  6. /
  7. Brandweer Houten zoekt versterking
De brandweer in Houten is op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die zich naast hun huidige baan willen inzetten voor de veiligheid van anderen. Omdat er enkele brandweermensen zijn gestopt, bijvoorbeeld door verhuizing, is er ruimte voor vijf nieuwe vrijwilligers.

 

Iedereen die in Houten woont of werkt, tussen de 18 en 40 jaar oud is, minimaal een VMBO-opleiding heeft afgerond, in goede conditie en stressbestendig is en in een team kan werken is welkom. Op donderdagavond 16 september om 19.30 uur is er een informatiebijeenkomst op de post aan De Brug 2 in Houten. Daar vertellen huidige brandweerlieden wat het allemaal inhoudt om vrijwilliger te zijn, wat er van je verwacht wordt en wat je ervoor terugkrijgt.

 

In het radioprogramma Grand Café Houten spraken Dagmar, Marijn en Ben al met postcommandant Judith de Graaf. Zij vertelde wat er allemaal bij komt kijken voor vrijwilligers bij de brandweer:

 

Dit fragment komt van een live-uitzending op Houten FM. Meer live Houtens nieuws gecombineerd met lekkere muziek? Stem je radio af op 107.3 FM of ga naar www.omroephouten.nl/radio.

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love