koperen jubileum voor de Startsprong

12 augustus 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. koperen jubileum voor de...

De Startsprong in Houten heeft deze maand een jubileum te vieren. Op 14 augustus bestaat het zwembad voor ‘zwemlessen en doelgroep zwemmen’ zoals op de website is te lezen, 12,5 jaar. Aan het bereiken van deze mijlpaal wordt in november aandacht besteed met een week gratis zwemmen voor de doelgroepen. Er kan dan een donatie worden gedaan die ten goede komt aan de Voedselbank in Houten.

Eerder dit jaar stond het water door de hoge energieprijzen De Startsprong nog tot aan de lippen. Eigenaren Ingrid Vulto en Jeroen Peek maakten evenals zoveel ondernemers roerige tijden door waarbij faillissement op de loer lag. Ingrid en Jeroen kregen nul op het rekest toen ze aanklopten bij de gemeente voor financiële bijstand.  Het zwembad kwam niet in aanmerking voor enige subsidie aangezien het werd aangemerkt als commercieel bedrijf.

Meer dan 1000 handtekeningen overtuigden het gemeentebestuur uiteindelijk om De Startsprong toch financieel te steunen. “We hebben onszelf op de kaart gezet bij de gemeente.” “Dat is het belangrijkste resultaat van die intensieve weken” laat het tweetal weten aan plaatselijke media. De regering deed ook een duit in het zakje zodat de ondernemers het hoofd boven water kunnen houden en het zwembad behouden blijft voor Houten en omgeving.

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love