Kom dinsdag 23 mei gratis naar het theater Aan de Slinger.

20 mei 2023

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. Kom dinsdag 23 mei...

Iedere zaterdag spreken de dj’s van het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper met een artiest of gezelschap dat in de week na de uitzending op komt treden in het theater Aan de Slinger. Deze week spraken Jasper en Jos met KRO-NCRV radio 5 dj Hijlco Span over het gratis concert dat op dinsdag 23 mei gegeven gaat worden.

De radiopresentatoren van KRO-NCRV komen met het initiatief ‘Lief gebaar’ in actie voor mensen in armoede in Nederland. De maandelijkse energierekeningen die honderden euro’s zijn gestegen, torenhoge prijzen voor de dagelijkse boodschappen. Ruim 800.000 mensen in ons land leven in armoede en voor steeds meer Nederlanders wordt het lastiger om de eindjes aan elkaar te knopen. Daarom komen van maandag 15 tot en met zondag 28 mei presentatoren in actie voor mensen in financiële nood met het initiatief Lief gebaar. In hun programma’s op radio en online bespreken de dj’s wat het betekent om in armoede te leven en initiëren zij acties om iets te doen voor mensen die het nodig hebben.

Hijlco Span van het radioprogramma Volgspot wil hiervoor iets betekenen. ‘Wanneer kosten voor energie, eten en het dagelijkse leven oplopen, is er simpelweg geen geld meer om iets leuks te doen ter ontspanning. Zoals naar het theater gaan.’ Laat hij aan de dj’s weten. ‘Daarom wil ik graag luisteraars met weinig financiële middelen uitnodigen om een live-uitzending van Volgspot bij te wonen in het theater.

Op dinsdag 23 mei komen zanger Sjors van der Panne en pianist Cor Bakker optreden in Theater aan de Slinger in Houten. Volgspot biedt jou een mooie avond aan waarbij een drankje vooraf en in de pauze wordt aangeboden. Dus ken jij iemand die hier echt bij moet zijn? Of wil je er zelf bij zijn? Geef je snel op!’ Dat kan via de website www.kro-ncrv.nl/theater en er zijn zeker nog een aantal stoelen beschikbaar!

Luister iedere zaterdag tussen 12:00 en 14:00 live mee naar Enthousiasper via 107.3fm.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love