‘Knock on Wood’ – Muziekprogramma op de radio

13 juli 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. ‘Knock on Wood’ –...

Dit voorjaar was ‘Knock on Wood’, het programma van producer Marcel Pera, voor het eerst te horen bij Omroep Houten. Hij ging langs bij verschillende artiesten uit Houten en de regio met als doel om muzikaal talent te delen en te laten horen.

Presentator en samensteller Marcel Pera gaat met zijn gasten op ontdekkingsreis langs de enorm rijke muziekgeschiedenis. Van artistieke pop in je moerstaal, tot hardstyle. Van Rock tot Americana, alles kan voorbij komen. In iedere aflevering staat één gast centraal, met wie over zijn, haar, hun favoriete nummers en inspiraties wordt gesproken. Uiteraard komt ook de muziek van de artiest ruimschoots voorbij en in de meeste gevallen zullen de artiesten ook live in het programma spelen.

Zo zat in de eerste aflevering bijvoorbeeld Arthur van Hemert, ook wel bekend als ‘Tuur’, een tekst- en muziekkunstenaar die geweldige tracks maakt in zijn eigen studio. In de uitzending waren enkele van zijn nummers te horen in een volledig uitgeklede versie. Dit is zo anders dan de volledige tracks zoals ze op streamingdiensten staan, maar volgens Marcel juist zo kwetsbaar en mooi.

Marcel is na de zomer terug voor een nieuw seizoen. Knock on Wood wordt uitgezonden op de dinsdag van 19.00 tot 20.00. Alle afleveringen zijn terug te luisteren op de beschikbare podcastkanalen. Hieronder kunt u de uitzending met Tuur terugluisteren!


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love