Kleinschalig vervoer Houten zoekt sponsoren

17 april 2017

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Welzijn
  6. /
  7. Kleinschalig vervoer Houten zoekt...

De Stichting duurzaam VERVOER HOUTEN is een maatschappelijk initiatief om te voorzien in Kleinschalig Vervoer binnen de Rondweg van Houten en de direct daaraan grenzende bestemmingen. Deze voorziening is specifiek bedoeld voor senioren, gehandicapten en mindervaliden met een acute vervoersbehoefte.

Voor € 2,50  wordt u van huis naar het station, het Rond, de fysio, de huisarts of een ander adres in Houten gebracht. U-pashouders krijgen op vertoon van de geldige pas 50% korting. De chauffeurs zijn vrijwilligers die u graag helpen. Ook rollators, boodschappen, koffers en zelfs opvouwbare rolstoelen  kunnen meevervoerd worden. “Houten is een echte fietsstad en wanneer je als oudere niet (meer) kunt fietsen, kom je eigenlijk nergens”, aldus Ruud van der Mee en Rob Boomsma, bestuursleden van de stichting.

Toen kidslodge per 1 oktober 2016 stopte met het kleinschalig vervoer in Houten is de stichting Duurzaam Vervoer Houten is er mee verder gegaan. Sinds die tijd zijn ook het aantal ritten per dag gestegen en daarom hoopt de stichting op veel adverteerders en sponsoren, zodat een tweede electro-car kan worden aangeschaft of geleased.

Kleinschalig vervoer in Houten

Wilt u zeker zijn van het vervoer, plan uw ritten minimaal een dag van tevoren!
Belt u naar:    06 53 88 30 90        website:  www.vervoerhouten.nlMeningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love